Experiment & goda exempel

Initiativ för psykisk hälsa

Vi tror på ett samhälle där psykisk välbefinnande ligger högst på agendan. För att nå dit arrangerar vi aktiviteter, kallade experiment, där vi tillsammans utforskar nya vägar och lyfter fram goda exempel på aktiviteter vi uppskattar!

Experiment

SAMTALSGRUPPER

Ett forum för ledare att utvecklas tillsammans

I samtalsgrupperna är ambitionen att skapa ett forum för att byta erfarenheter, bygga nätverk, få inspiration och stärka den gemensamma kompetensen av att leda för psykisk hälsa. Ta chansen att samtala och byta erfarenheter med bland annat Stefan Nyrinder, VD på Länsförsäkringar Östgöta!

läs mer

SAMTALSBANKEN

Ett verktyg för att skapa fler meningfulla samtal

Med Samtalsbanken kan du enkelt skapa meningsfulla samtal med en vän, kollega, familjemedlem eller bekant. Verktyget hjälper er med struktur och slumpar fram frågor om olika ämnen. Vår ambition är att sänka tröskeln till fler samtal där vi pratar om saker som verkligen betyder något.

läs mer

Goda exempel

PODCAST

Ärliga samtal med Linkura

Vi på Linkura tror att världen behöver fler ärliga samtal. Med en stor portion nyfikenhet och ödmjukhet utforskar vi därför tillsammans med spännande gäster det ärliga samtalet. Vi pratar om ledarskap, självledarskap, hälsa, sårbarhet och mod. Och säkert en hel del annat. Välkommen att lyssna!

Till podden

WEBINAR

Ebbetalks av Sankt Kors

Erik Pettersson som är leg. psykolog och organisationskonsult delade vid en föreläsning med sig av ett beteendepsykologiskt perspektiv på hur du kan skapa ökad motivation och arbetsglädje för dig själv och din arbetsplats. Hela föreläsningen och frågestund finns att ta del av även i efterhand!

till webinariet